Salg af biler – nye og brugte biler – via bilportal

Når bilen skal skiftes ud, eller husstandens vognpark udvides, er det en god idé at kigge på økonomien i den nye anskaffelse. Det er nemlig ikke helt billigt at købe ny bil. I hvert fald ikke hvis man insisterer på at bilen skal være frisk fra producentens samlebånd.

Nye biler er dyre biler

I Danmark er en fabriksny bil nemlig temmelig dyr – meget dyrere i anskaffelse end en tilsvarende bil købt i Sverige eller i Tyskland. Dette skyldes ikke mindst de høje skatter og afgifter som pålægges nye biler af den danske stat.

Den kunstigt oppustede pris bevirker at man som almindelig lønmodtager realistisk kun vil kunne finansiere anskaffelsen af en ny bil gennem et dyrt bil lån. Og da de færreste har lyst til at gældsætte sig unødigt giver det en verden af mening i stedet at købe en brugt bil.

Slip billigt af sted med at købe brugt når du køber bil

En ny bil vil samtidig miste det meste af sin nyværdi i løbet af sine første tre til fem år. Dette værdi tab skyldes primært de før nævnte skatter og afgifter, og påbegyndes allerede fra det øjeblik du overtager bilen. Her efter vil den støt og roligt miste størstedelen af sin købsværdi indtil værditabet aftager, cirka når bilen er mellem tre og fem år gammel.

Køber du således en brugt bil kan du slippe med at betale en brøkdel af bilens nypris, og samtidig få rigtig meget bil for pengene. Så længe du køber din bil gennem en autoriseret brugtvogns forhandler kan du være sikker på at bilens pris står mål med dens kvalitet – og at familien får en ny, brugt bil som I alle kan have glæde af i mange år.

Du kan finde annoncer for brugte biler til salg hos ankerkendte forhandlere på Biltorvet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.