Økologisk frisør København? Læs mere her

Er du også træt af spaltede hårstrå, tynde og gennemsigtige spidser og et tørt og livløst hår? Så er du ikke alene – mange af os, som har langt hår, døjer med disse gener. De er som regel affødt af, at vi har sjusket med pleje af håret i alt for lange perioder. Måske har vi glemt at tilføre det plejende næring i form af hårkur eller hårmaske med jævne mellemrum. Det kan også være, at vi vasker håret for ofte, og bruger en forkert shampoo og balsam. Eller vi har været lidt for gavmilde med de udtørrende remedier så som hårtørrer, crepejern, krøllejern eller glattejern. Et nyvasket hår, som er føntørret og stylet til perfektion ved hjælp af kemiske produkter kan sagtens ligne en million – men ikke særligt længe ad gangen, hvis det inden under er slidt og skadet. Og jo mere, vi tyr til disse midler, des mere skadet bliver håret, indtil det til slut vil nærmest være umuligt at sætte og style.

Brug en grøn frisør, og få den rette pleje og behandling til dit hår

I denne situation sker det ofte, at vi opsøger en frisør, som med skrap kemi forsøger at skabe den fylde og glans i håret, som er gået tabt. Det kan for eksempel være krøller med permanentvæske, farve med kunstigt pigment, eller afblegning. Og det kan også være rigtig flot i et kort stykke tid, men det er ikke en langtidsholdbar løsning. Hvis du ønsker et sundt resultat, bør du opsøge en frisør med ”grønne fingre” – altså en frisør, som kan give dit hår en nærende og plejende behandling med produkter, baseret på naturlige ingredienser som urter og blomster.

Hvis du således søger en økologisk frisør i København, som kan give dit triste hår glansen og spændstigheden tilbage, kan du booke tid allerede i dag på frisorpii.dk