Nyd sommeren og slip for at slå græsset med en robotplæneklipper

Sommeren er ensbetydende med græsslåning for de fleste haveejere. Det er en af de helt store opgaver i sommerhalvåret og der bruges timer på at slå græsset som har det med at vokse så hurtigt, at det næsten kan ses med det blotte øje. Udover at græsset skal slåes, skal det afklippet græs også køres på genbrugspladsen og plæneklipperen skal vedligeholdes. 

Det kan man slippe for ved at investere i en robotplæneklipper. Når først den er installeret vil den passe og klippe plænen og du kan bruge tiden på noget sjovere. Installation af robotplæneklipper er noget du selv kan ordne eller du kan få et professionelt firma til at installere de kanter, der fortæller robotplæneklipperen, hvilke område der skal klippes.

Vil robotplæneklipperen larme og genere mine naboer?

Svaret på det spørgsmål er nej. En robotplæneklipper er næsten lydløs og vil ikke genere hverken dig eller dine naboer. Samtidig er det muligt at indstille den til at klippe græsset på et tidspunkt hvor ingen af jer er hjemme. Det betyder at du dagligt kommer hjem til en nyslået græsplæne og du kan nyde eftermiddagen og weekenden uden at skulle tænke på at du skal have slået græs. Maskinen er samtidig miljøvenlig fordi den køre på solenergi.

Maskinen kan også slå græs i regnvejr, hvis det begynder at regne kraftigt vil den selv vurdere, at det er blevet for vådt og græsset ikke vil have godt af at blive slået og så vil den køre retur til opladeren.

Yderlig vil din græsplæne elske den ekstra opmærksomhed den vil få ved at blive klippet dagligt og de bittesmå stykker græs, der bliver klippet af fungere som naturgødning. Kløver og mos, som også har det med at være i græsplænen i større og mindre grad, trives derimod ikke ved at blive slået dagligt og det vil dø og overlade græsplænen til græsset.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.