Lad en faglært maler forestå maling af lejlighed

Trænger væggene i din lejlighed til nye farver? Så bør du alliere dig med dit lokale malerfirma.

Hvorfor skal jeg vælge et malerfirma til at male mine vægge?

Forskellen på professionelt udført malerarbejde og malerarbejde udført af en glad gør det selv mand er temmelig tydelig. Især hvis væggene med sikkerhed kræver andet og mere end blot påføring af maling for at blive pæne og ensartede i overfladen.

Mange bolig ejere vælger selv at male deres bolig indvendig, og gør dette ved helt ufortrødent at smøre maling på væggene uden forudgående behandling af disse. Umiddelbart kan resultatet da også blive rigtig flot – det første stykke tid. Men så vil malingen uvægerligt begynde at skalle af. Og har du kun påført eet lag maling er der stor sandsynlighed for at farven inden under vil skinne igennem.

Malerarbejde kræver nemlig en del mere end man måske lige går og tror – i hvert fald hvis resultatet skal være smukt og langtids holdbart. En faglært maler vil aldrig give sig i kast med påføring af maling før han eller hun har udført en grundig inspektion af disse. På baggrund af en vurdering af væggenes tilstand og beskaffenhed vil en maler hurtigt kunne bestemme hvilken form for behandling som tjener væggene bedst.

Det kan sagtens være at det er nødvendigt med opsætning af filt for at opnå et flot og ensartet resultat. Er pudset i dårlig stand vil en maler sandsynligvis foreslå en fuldspartling med indfarvet spartel masse som alternativ til konventionel maling af vægge. Denne procedure kræver et vist håndelag og en god portion erfaring – og begge dele har din faglærte maler. Så det kan under alle omstændigheder betale sig at lade en sådan udføre malerarbejdet i dit hjem, hvis du ønsker det optimale resultat.

Du kan få hjælp til maling af lejlighed hos Malerkanonen – læs mere på https://malerkanonen.dk/maling-af-lejlighed/ 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.